وي با انتقاد از عدم رعايت بهداشت در اين اماکن عمومي خاطرنشان کرد: مديران مجتمعهاي بينراهي و جايگاههاي سوخترساني نسبت به اداره اين سرويسهاي بهداشتي بينراهي به بهترين وضعيت متعهد هستند که متاسفانه اين تعهدات به جا آورده نشده است.
محمدي با بيان اين بيتوجهيها که مايه نگراني مسوولان ذيربط و مردم شده است، تاکيد کرد: سازمان ميراث فرهنگي از سوي استاندار به عنوان نهاد ناظر، پيگير و رسيدگيکننده به موضوع زيرساختهاي سفر در استان تا رفع نواقص و پاکيزگي کامل آنها اين مورد را دنبال خواهد کرد.
دبير ستاد دائمي تسهيلات سفر استان خاطرنشان کرد: مهمترين اولويت اين سازمان رفع نگراني گردشگران و تامين تسهيلات و امکانات مورد نياز مسافران ورودي به استان است.
محمدي با اشاره به لزوم توسعه امکانات رفاهي در استان گفت: با توجه به تعداد زياد مسافراني که در طول سال و به خصوص در ايام تابستان به آذربايجانشرقي سفر ميکنند، وجود تاسيسات و امکانات رفاهي و خدماتي در ورودي شهرها و بينراهها از زيرساختهاي اساسي به شمار ميآيد.
وي يادآور شد: در چند سال اخير بيش از 45 مجموعه سرويس بهداشتي در جادهها، وروديها و مسيرهاي پرتردد بينراهي استان آذربايجانشرقي توسط ميراث فرهنگي ساخته و تحويل فرمانداريها، دهياريها و شهرداريها شده است که اين تعداد با توجه به نياز شهرستانها افزايش خواهد يافت.
/115
انتهای پیام/